Weddingplanner Pure Wedding

Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk!


Nu u uw vrienden en familie op de hoogte heeft gebracht van uw verloving, willen zij graag weten wanneer u gaat trouwen. Uiteraard heeft u een ideaalbeeld van uw droombruiloft. De huwelijksdag of het huwelijksweekend is een van de meest belangrijkste gebeurtenissen in uw leven.

Wij begrijpen dat u, als aanstaand bruidspaar, het beste wilt voor uw trouwdag. En u wilt dat de mooiste dag van uw leven onvergetelijk is. Bij ons is de organisatie van uw bruiloft in goede handen.

Pure Wedding is een professioneel en gecertificeerd weddingplanner. Wij zijn gespecialiseerd in de complete verzorging van exclusieve en multiculturele weddings. Wij zijn de enige weddingplanners in Nederland die gecertificeerd zijn door de Amerikaanse beroepsorganisatie Association for Wedding Professionals International. Wij staan voor professionaliteit, exclusiviteit en creativiteit. Ons team bestaat uit internationale medewerkers die allen minimaal twee talen spreken waaronder Nederlands, Engels, Kantonees en Arabische talen.

Pure Wedding is de enige weddingplanner in Nederland die een huwelijksfeest heeft mogen organiseren in Paleis Het Loo!

Pure Wedding is gevestigd in Vleuten, vlakbij Utrecht. Dankzij de centrale ligging, zijn wij makkelijk bereikbaar voor onze cliënten uit Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Arnhem, Den Bosch. Hoewel onze weddingplanners in Amsterdam en Utrecht werken, zijn wij landelijk inzetbaar.

Met onze ervaring, creëren wij voor u exclusieve, persoonlijke en bijzondere bruiloften.

Tenslotte is elk bruidspaar en iedere bruiloft uniek!

My favours by Pure Wedding

Pure Wedding levert vanaf februari 2013 exclusieve op maat gemaakte bedankjes en traktaties voor ...lees meer »

Expatica Fair 'I am not a tourist' 2012

Pure Wedding was opnieuw aanwezig op het Expatica Fair ‘I am not a tourist’ 2012. Onze ...lees meer »

Pure Wedding is verhuisd!

Pure Wedding is verhuisd!Per 1 juli 2012 zijn wij gevestigd op een nieuwe locatie:Leersumse Veld ...lees meer »

Bekijk archief »