Over Pure Wedding

Pure Wedding, een full-service weddingplanner, is opgericht door Uyên Huynh. Pure Wedding is ontstaan uit pure passie voor het organiseren van bruiloften en exclusieve feesten en bijzondere bruiloften.

Uyên Huynh is 45 jaar en is Frans-Vietnamees. Zij woont reeds 36 jaar in Nederland. De Nederlandse, met Frans-Vietnamese roots, genoot een (particuliere) Franse educatie en opvoeding. Deze waren uitsluitend waren weggelegd voor de zeer welgestelden in Vietnam. Uyên Huynh is één achtste Frans en komt van een goede huize. Van huis uit kreeg zij de fijne kneepjes van etiquette, liefde voor de verfijnde culinaire keuken en gevoel voor stijl.

Na een studie in talen en kunstgeschiedenis in Amsterdam, werkt zij als freelance interim assistente voor de executives bij diverse internationale bedrijven. Voor deze bedrijven organiseert zij feesten, incentives en evenementen. Haar enthousiasme en organisatietalent zijn niet alleen onopgemerkt gebleven bij haar opdrachtgevers, ook privé heeft Uyên Huynh feesten en bruiloften voor vrienden georganiseerd. Met haar Franse achtergrond en internationale werkervaring creëert zij exclusieve, unieke en persoonlijke feesten, jubilea en bruiloften.

Naast Uyên Huynh bestaat ons team uit een aantal zeer ervarende Supervisors en Hostesses die de organisatie van uw huwelijk tot in de puntjes verzorgen. Wij zijn allen werkzaam (geweest) in de gastronomie, de hotellerie en de reiswereld. Op uw trouwdag zijn wij de aanspreekpunten voor de leveranciers en staan wij uw genodigden te woord.

Met zeven nationaliteiten binnen een team, zijn wij een internationaal bedrijf. Naast onze moedertaal, spreken wij allen minimaal twee andere talen, waaronder Nederlands, Engels, Kantonees en Arabische talen.

Met Pure Wedding bent u gegarandeerd van een unieke en onvergetlijke bruiloft.